Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

Engelska tidningen: Här är Sveriges nästa stjärna

 
Det är på mittfältet som Sverige hittar sin nästa stjärna. Det tycker i alla fall den engelska tidningen Daily Telegraph som har kartlagt alla länder som medverkar i sommarens EM. 
 
Oscar Hiljemark är personen som ska lyfta Sverige i framtiden. Seria A-stjärnan som är ordinare i Palermo och har stått för flera gedigna insatser.
Hiljemark verkar även vara en klok person vid sidan av planen, något som absolut inte ska underskattas hos en ung spelare. 
 
Bara en sak som att han skulle läsa en bok i spelarbussen efter Sveriges match mot Tjeckien nyligen. Det händer inte varje dag att en svensk landslagsstjärna tar fram boken i spelarbussen nämligen. 
 
Sen kan man förvisso ifrågasätta hur Hiljemark tänkte när han valde Palermo som sin nästa klubbadress. Ett Palermo som de flesta känner igen som en klubb som det ständigt stormar runt.
 
Men det har ju förvisso gått bra så han visste nog vad han gjorde, den kloke Hiljemark. 
 
 
Den engelska tidiningen skriver bland annat i sin motivering att Hiljemark är bra med båda fötterna och att han har visat upp sina avslutskunskaper i och med de två målen mot Milan. 
 
Det ska bli spännande att se vart han tar vägen efter Palermo, ett Palermo som lär åka ur Seria A i år. 
 
Men kloke Hiljemark gör nog rätt val! 
 

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Fler inlägg av redaktionsbloggen

Kommentera